Deze zomer met de bus op surfvakantie? Het kan!

SW Travel Guide Frankrijk

Deze zomer met de bus op surfvakantie? Het kan!


We moesten er even op wachten, maar we hebben goed nieuws! Deze zomer kun je namelijk weer gewoon met de bus op surfvakantie. Veel mensen zijn afhankelijk van de bus voor hun vakantie en ook zij kunnen met een gerust hart een vakantie boeken.

Boek bijvoorbeeld dit leuke surfkamp in Vieux Boucau, in Zuid-Frankrijk, waar je met de bus naartoe kunt gaan (weken van 18 en 25 juli reeds volgeboekt).

Een Glamping tent in het surfkamp in Vieux Boucau

Liever op vakantie naar Spanje? Bekijk dan direct dit gezellige surfkamp in Zarautz, vlak over de grens van Frankrijk. Ook hier gaan bussen naartoe!

Wat zijn de regels voor het busvervoer deze zomer

Elke reiziger zal verplicht een mondkapje moeten dragen. Hierdoor kunnen wel alle plekken bezet worden in een bus, waardoor de prijzen dus niet zullen stijgen. Tevens is het zeer goed mogelijk dat de buschauffeur een gezondheidscheck zal uitvoeren bij elke passagier. Zorg dus dat je hierop voorbereid bent (dit zijn enkele vragen die je dient te beantwoorden, vergelijkbaar als bij een horeca-gelegenheid).

Een andere mooie optie die je met de surfbus kunt bereiken, is het internationale surfkamp in Moliets, waar je surfen combineert met leuke optredens van bandjes.

Deluxe tipi-tent

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!

Gerelateerde artikelen

Naar alle artikelen >