Amanda ontdekt Bali als eiland en ultieme surfspot


Surfen in Bali Mijn naam is Amanda en ik ben naar Indonesië geweest voor een fantastische reis. Het hoogtepunt was… Lees meer »

Spaans leren en surfen in Mexico

Marieke verbetert haar Spaans en leert surfen in Mexico


Mijn naam is Marieke en als onderdeel van mijn 3 maanden in Latijns-Amerika ben ik naar Puerto Escondido (Mexico) gegaan… Lees meer »

Janne gaat surfen op Fuerteventura – deel 2


Na een weekje te hebben gesurft bij het fantastische surf house in Caparica, Portugal, vloog ik naar Fuerteventura. Ik wilde… Lees meer »

Janne gaat surfen op Fuerteventura – deel 1


Na een weekje te hebben gesurft bij het fantastische surf house in Caparica, Portugal, vloog ik naar Fuerteventura. Ik wilde… Lees meer »

Peggy leert Spaans en surfen op Tenerife


Spaans leren en surfen op Tenerife Tenerife staat bekend om haar 365 dagen lente (Primavera) en je kunt er goed… Lees meer »

Een bezoek aan Marokko: natuur, dromedarissen en surfen


SurfaWhile werkt in Marokko samen met 2 surf huizen, gelegen in Taghazout en Tamraght. Deze spots zijn de meeste bekende… Lees meer »

Een bezoek aan de Canarische Eilanden: Fuerteventura


Surfen op Fuerteventura Na het bezoek aan Tenerife heeft SurfaWhile ook Fuerteventura bezocht. Hoewel het op 40 minuten vliegen van elkaar… Lees meer »

Een bezoek aan de Canarische Eilanden: Tenerife


Tenerife, wat een geweldige plek om Spaans te leren in combinatie met surfen. SurfaWhile heeft dit eiland bezocht en verteld… Lees meer »

Wat maakt dát ene surf house in Caparica nou zo speciaal?


Surfen in Portugal De afgelopen week verbleef ik, Olmo van SurfaWhile, bij Gota d’Agua Surf House in Caparica, Portugal. Hoewel… Lees meer »

Emmy reist 4 weken door Ecuador en leert Spaans


Een fantastische reis met Spaans leren in Ecuador Enigszins spontaan heb ik deze reis naar Ecuador geboekt omdat ik heel… Lees meer »

1 2 3 4