Over ons

Over SurfaWhile

Wij zijn SurfaWhile: Een een jong, sportief, ambitieus en zeer enthousiast team met een gedeelde passie: reizen. In 2015 begonnen Hans van Mourik en Olmo van Beurden met het aanbieden van de beste surf-gerelateerde reizen en vanwege de ervaringen van beide mannen werd de link naar taalreizen al snel gelegd. Dagelijks staan de mannen van SurfaWhile met een groots enthousiasme klaar om iedereen te vertellen over deze unieke combinatie. Gezien de eigen ervaringen, op zowel het gebied van surfen als het leren van een taal, wordt de assistentie aan potentiële studenten een stuk relevanter en leuker. Onze reizen hebben ons naar alle uithoeken van de wereld gebracht, waardoor wij kunnen putten uit een flinke portie persoonlijke ervaring. Wij staan dan ook graag klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je een vraag, stel deze dan gerust onderaan de betreffende pagina of stuur ons een e-mail.

Het SurfaWhile Team

Card image cap

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Card image cap

Hans

Co-founder SurfaWhile, ♥️ tech, travel, sports & outdoors.

Card image cap

Chris

I am a Journalist, Photographer & Musician from North London. I arrived at SurfaWhile after finishing my Masters in Ancient History at the University of Amsterdam. I aim to find and write about the hidden gems of the surfing world to inspire your next surf holiday as well as interviewing exiting talents in our international surf community.

Card image cap

Thomas

Via mijn studie Tourism Management ben ik terecht gekomen bij SurfaWhile. Waar ik elke dag meer leer over het surfen, en het verkopen van surfreizen. Door het schrijven van artikelen over surfvakanties, ervaringen en prachtige surfbestemmingen zorg ik er voor dat jij goed voorbereid op surfvakantie gaat!