Team SurfaWhile

Over Ons

Wij zijn SurfaWhile: Een een jong, sportief, ambitieus en zeer enthousiast team met een gedeelde passie: reizen. In 2015 begonnen Hans van Mourik en Olmo van Beurden met het aanbieden van de beste surf-gerelateerde reizen en vanwege de ervaringen van beide mannen werd de link naar taalreizen al snel gelegd. Dagelijks staan de mannen van SurfaWhile met een groots enthousiasme klaar om iedereen te vertellen over deze unieke combinatie. Gezien de eigen ervaringen, op zowel het gebied van surfen als het leren van een taal, wordt de assistentie aan potentiële studenten een stuk relevanter en leuker. Onze reizen hebben ons naar alle uithoeken van de wereld gebracht, waardoor wij kunnen putten uit een flinke portie persoonlijke ervaring. Wij staan dan ook graag klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je een vraag, stel deze dan gerust onderaan de betreffende pagina of stuur ons een e-mail.

Neem contact met ons op

E-mail

info@surfawhile.com

WhatsApp

+31 (0)6-4048 8347

Facebook

facebook.com/surfawhile

Team SurfaWhile

Over Olmo

Mijn naam is Olmo en ik ben groot fan van zowel surfen, reizen als het leren van een taal. Dit begon allemaal toen ik op mijn 18de de wijde wereld in trok om een jaar te gaan wonen, werken en reizen in Australië. Ik begon met een Engelse cursus van 3 maanden (de Cambridge voorbereidingscursus). Hoewel ik tijdens mijn middelbare school nooit echt affiniteit had met het leren van talen, begon ik er in Sydney echt van te genieten. Ook in de maanden erna leerde ik elke dag. Ook heb ik gesurft in onder andere Australië, Europa, Mexico en nog vele andere plekken.

Mijn jaar in Australië heeft mij vooral geleerd om lol te hebben in het leren van een taal. Hoewel ik voor die reis niets had met vreemde talen wilde ik na het verbeteren van mijn Engels ook vele andere talen leren. Op mijn studie kreeg ik Spaanse les en ook ben ik voor mijn ‘exchange’ naar Spanje gegaan, om mezelf nog verder te verbeteren. Duits gaat me ook aardig af, met name door het te blijven oefenen, en verder spreek ik ook een paar woorden Frans. Dit had niemand zien aankomen na mijn middelbare school.

Wat mijn jaar Australië mij ook heeft geleerd is het op eigen benen staan. Vaak sta je er alleen, of met z’n tweeën voor tijdens zo’n reis. In het begin was dit spannend, maar al snel went dit. Ook de contacten die je maakt tijdens zo’n reis zijn van onschatbare waarde. 5 jaar na dato heb ik nog steeds contact met enkele buitenlandse vrienden van toen.

Over Hans

Mijn naam is Hans en mijn passies zijn reizen, sporten en internet. Deze drie grote liefdes komen samen in dit prachtige project: SurfaWhile.com! Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen via SurfaWhile de mooiste tijd van hun leven te bezorgen en hun droom te verwezenlijken! Ik stond voor het eerst op een surfboard op Bali en heb mijn hart verloren aan deze prachtige sport tijdens een verblijf van 10 maanden in Zuid-Afrika. Het gevoel van het succesvol uitrijden van een golf is niet te beschrijven. En ik wil dit heerlijke gevoel overbrengen op zoveel mogelijk mensen!

Mijn passie voor reizen heeft mij op een aantal van de mooste bestemmingen ter wereld gebracht: Zuid-Frankrijk, Indonesïe, en Zuid-Afrika zijn mijn favoriete bestemmingen. Tijdens een stage op een taalinstituut in Zuid-Afrika in 2012 ben ik mij gaan interesseren in taalreizen. Een taalreis is behalve één van de beste manieren om een taal te leren en te verbeteren ook nog eens een fantastische ervaring. Je volgt lessen met studenten van over de hele wereld. Zo leer je niet alleen veel van de lokale taal- en cultuur, maar ook over de vele andere landen waar je medestudenten vandaan komen.