Zij gingen jou voor

  positive review  Aller eerst wil ik Olmo onwijs bedanken voor alle moeite en beantwoorde vragen, het was een super fijne communicatie en ik kon voor al mijn vragen bij Olmo terecht, geen vraag was teveel. Samen hebben Olmo en ik bekeken welke optie het beste was en die hebben wij gevonden. Ik en Sam hebben er onwijs veel zin in!😃

  thumb Danieck Schippers
  3/01/2019

  positive review  Super leuke week gehad op Star Surfkamp in Fuertventura, spanje, hartje zomer in midden winter december 2018! - *5 sterren*

  thumb Petie Okido
  2/04/2019

  positive review  Om te beginnen heeft SurfaWhile een mooi en groot aanbod aan surfvakanties. Deze staan overzichtelijk bij elkaar en je kan ook nog je specifiek voorkeuren opgeven wat ik persoonlijk heel fijn vond. Het contact met SurfaWhile was goed en ging gewoon via watsapp wat het makkelijk maakt. Als je dan eenmaal op reis gaat dan staat Olmo je heel liefdevol op te wachten in Amsterdam en reist hij zelfs nog een stukje mee. Dankjewel daarvoor het was gezellig in de bus ook mede door de twee lieftallige dames Josje & Laura. De Surfakantie in Moliets zelf was ook top ik heb twee hele leuke weken gehad veel gesurft en een heleboel leuke mensen ontmoet. Daarom kan ik ook iedereen aanraden om bij SurfaWhile te boeken je krijgt een top vakantie. P.s. het was 34 en dat filmpje zien we graag verschijnen. Groetjes Moi

  thumb Nigel De Groot
  10/05/2018

  positive review  Na veel contact te hebben gehad met Olmo, een mooie surfvakantie uitgezocht in Frankrijk. Afgelopen augustus een week heerlijk verbleven in de Pura Vida Lodge in Mimizan. Fantastische week, mooie villa, geweldige crew en lekker gesurfd. Voor mij een reden om volgend jaar weer te gaan!

  thumb Celeste van Loon
  9/07/2018

  5 star review  We had a great experience at Planet! The people from the camp were very kind, there were many fun activities on the camp and the beach was only 3 minutes walking!

  thumb Carine Engbers
  9/07/2018

  4 star review  De website is duidelijk en overzichtelijk, de busreis naar onze bestemming was goed geregeld en via Olmo was het contact voor vragen zeer goed. We hebben het erg naar ons zin gehad in Moliets! Groetjes Josje, Sebastiaan (hij was idd niet 32 maar 27) en Laura P.S. het wordt nog beter bij ontvangst van een zeker filmpje 😉, we wachten met smart!

  thumb Laura Verzijlbergen
  8/24/2018

  5 star review  bedankt �

  thumb Rosi Angelova
  7/30/2018

  5 star review  In februari begon ik mijn vijf maanden durende reis in Cuba met een taalcursus die Olmo had geregeld. Ik kon alles uit handen geven en mij focussen op andere voorbereidingen voor mijn reis, en alles was geregeld toen ik aankwam. Vooral omdat Cuba een relatief lastig land is was dit super fijn. De communicatie met Olmo was zeer goed, en door deze geweldige ervaring besloot ik de maand daarna in Nicaragua nog een vakantie te boeken bij SurfaWhile, ditmaal een surfkamp: DreamSea. Ik kan zonder enige twijfel zeggem dat dit mijn highlight van alle vijf de maanden was. Wederom was alles vlekkeloos geregeld en hoefde ik nergens over na te denken. Ik raad Surfawhile zeker aan en hoop zo snel mogelijk weer iets kunnen boeken. Nogmaals bedankt Olmo 🙂

  thumb Mara Van Heffen
  7/28/2018

  5 star review  Het enige wat ik wist was dat ik op surfvakantie wilde. Surfawhile was goed bereikbaar en hielp met al mijn vragen. Na veel contact met Olmo gehad te hebben een week wezen surfen in Vieux Boucau. Ik heb een top week gehad �

  thumb Sika Spruijt
  7/23/2018

  4 star review  Hi surfawhile, dank voor de fijne service! Olmo was goed bereikbaar en heeft ons goed geïnfomeerd. Tot in augustus!

  thumb Lotte Beijert
  7/13/2018

  5 star review  

  thumb Daphne Kuiper
  7/04/2018

  5 star review  Over een paar weekjes samen met een vriendinnetje lekker surfen in Portugal! Door de goede communicatie en snelle reacties die wij van Olmo hebben gekregen, hebben wij snel een leuke surfvakantie gevonden! Ik heb er erg veel zin! 😁

  thumb Colinda Faber
  6/29/2018

  4 star review  In Augustus een week Portugal geboekt. Olmo flink bestookt met vragen, maar niets was teveel. Top geholpen en daar door uiteindelijk een goede keuze gemaakt en geboekt. Zin in!

  thumb Cin Berk
  6/21/2018

  4 star review  Superservice, 24/7 bereikbaar en bereid om je bij alles te helpen!

  thumb Guusje van den Ouweland
  6/19/2018

  5 star review  Super service! Ik kreeg heel snel antwoord en aan al je wensen kan worden voldaan!

  thumb Laura Borgers
  6/19/2018

  5 star review  Met mijn vriendinnetje ga ik deze zomer surfen in Juli. Wat kijk ik er toch naar uit! Er zijn zoveel leuke bestemmingen! Gelukkig heeft Olmo ons super goed geholpen met het vinden van een plekje. Wij gaan naar Moliets! Echt een super service! Tot dann! ���

  thumb Colette Wentink
  6/15/2018

  5 star review  Wij gaan in juli een weekje surfen in Moliets. Helaas was er heel veel al volgeboekt. Maar dankzij de hulp van Olmo hebben wij een toch iets gevonden wat geweldig is! Volgend jaar boeken wij zeker weer bij surfawhile!! Thanks en volgend jaar Bali.

  thumb Shannen Fer
  6/15/2018

  5 star review  Topvakantie gehad!

  thumb Zoï van Veelen
  6/01/2018

  4 star review  In januari een kleine week verbleven bij Surfawhile San Juan del Sur. Olmo was goed bereikbaar, stond altijd open voor vragen en gaf enthousiast informatie waardoor ik veel zin had om te gaan. Surfawhile is een prachtige en luxe locatie midden in de natuur. Rust, relaxen, yoga, surfen en gezond eten zijn de woorden die het eerst bij mij opkomen als ik aan SurfaWhile terugdenk. De surfinstructeurs geven goed les en zijn heel aardig en geduldig. Zonder enige surfervaring heb ik in die paar dagen een goede basis geleerd. Belangrijk om vooraf te weten is dat je midden in de natuur zit en op één vast moment per dag surft. Het is niet altijd mogelijk om vanuit het kamp mee te rijden naar San Juan del Sur..de taxi kost 10 dollar voor een enkele rit. Als je je hier op voorbereid en genoeg tussendoortjes en boeken meeneemt dan zul je een hele fijne en relaxte tijd hebben waarin je heerlijk tot rust komt�

  thumb Qna Anuc
  5/03/2018

  5 star review  Een ontzettend toffe surf trip gehad met mijn vriendin in Praie de Gale. De Glamping was top; het eten fantastisch en de tenten hadden een magisch uitzicht op zee. 'S avonds de zonsondergang bekijken vanuit ons plekje met een goed glas wijn. Heel erg bedankt Hans en Olmo!

  thumb Siebe Okkerse
  2/04/2018

  5 star review  

  thumb Marieke Blaes
  12/19/2017

  5 star review  In september een weekje doorgebracht op dreamsea surfcamp in Portugal aka surfers paradise. De sfeer, de rust, de activiteiten en de prachtige natuur zijn gewoonweg onbeschrijfbaar! De service van Surf a while is dat wel: persoonlijk, geïnteresseerd, goede tips, informeel, vriendelijk,...Ze hebben ervoor gezorgd dat we toch nog glamping tent hadden ook al boekten we vrij last minute. Achteraf kunnen we bevestigen dat de glamping inderdaad de moeite waard was. Eén geweldige onvergetelijk ervaring dus, thanks Olmo!

  thumb Julie Janssens
  10/19/2017

  5 star review  Al twee keer onze surfvakantie geboekt via SurfaWhile! Niet alleen vanwege de relaxte sfeer op het kamp en de heerlijke golven van Moliets, maar ook de fijne service die er wordt geboden achter de schermen door de mannen van SurfaWhile. Dag en nacht kon ik terecht met mijn vragen d.m.v. een simpel Whatsappje en altijd snel en uitgebreid antwoord!

  thumb Elaine Cornelissen
  9/16/2017

  4 star review  Deze zomervakantie ben ik naar Vieux Boucau geweest, en vanuit SurfaWhile was het top geregeld. De bussen waren uitstekend, de surfleraar was ontzetten goed en motiverend, accommodatie was ook prima. Maar de jongens die de leiding hadden vonden het belangrijker om veel bier te drinken en een aantal meiden te versieren, waardoor er geen groepsgevoel was. Ik had aangegeven vegetarisch te willen eten en dit was geen probleem. De hele week hebben ze uitstekend gekookt maar jammer genoeg zat er op de laatste avond vlees in onze pasta. Toen wij dit met een aantal mensen aangaven, voelden wij ons niet begrepen en als een lastpost. Ik zou niet nog een keer naar een surfkamp gaan, maar zeker weten nog vaker gaan surfen!! Ik heb niks aan te merken op de surfleraar, hij was fantastisch en wist zijn passie over te brengen!

  thumb Daisy de Weerd
  9/09/2017

  5 star review  Ik heb echt een geweldige week gehad op het surfkamp in Moliets!

  thumb Pascal Prins
  9/07/2017

  5 star review  Top vakantie in Vieux-Boucau gehad, alles was goed geregeld!

  thumb Job Mulder
  9/06/2017

  5 star review  Super vakantie gehad in San Sebastian, goeie school en leuke omgeving. Ook het surfen was er super. zeker een aanrader.

  thumb Dennis Kamperman
  9/06/2017

  5 star review  Super vakantie geboekt via SurfaWhile! Snel geholpen met antwoord op mijn vragen door de vriendelijke medewerkers. Zo heb ik mijn perfecte vakantie gevonden.

  thumb Claudia Graafland
  8/17/2017

  5 star review  

  thumb Jos van Beurden
  8/17/2017

  5 star review  Erg persoonlijke en betrouwbare benadering. Boek graag via SurfaWhile!

  thumb Max Verboom
  7/18/2017