SurfaWhile Surf & Travel Blog

Bijna 11.000 kg aan afval verzameld tijdens deze Beach Clean Up


Gisteren, op 15 augustus, vond in Zandvoort de feestelijke afsluiting van de Boskalis Beach Clean Up Tour 2019 plaats. En… Lees meer »

Beach Clean Up Tour, door Stichting de Noordzee


De 7de editie van dit geweldige evenement Tussen 1 en 15 augustus vond de 7de editie van de Boskalis Beach… Lees meer »

Dé SurfaWhile Curry


Het verhaal van de SurfaWhile Curry Olmo is een van de oprichters van SurfaWhile, maar ver voordat hij aan dat… Lees meer »

6 zomerse evenementen in San Sebastian die je niet mag missen!


San Sebastian, gelegen in Spaans Baskenland, is een bruisende stad waar van alles te beleven valt. Deze stad kent een… Lees meer »

SurfaWhile Vrijmibo – de Zomeropening


De SurfaWhile Vrijmibo – de Zomeropening SurfaWhile heeft het officiele zomerseizoen afgetrapt met een gezellige borrel in de tuin van… Lees meer »

Amanda ontdekt Bali als eiland en ultieme surfspot


Surfen in Bali Mijn naam is Amanda en ik ben naar Indonesië geweest voor een fantastische reis. Het hoogtepunt was… Lees meer »

Hoe Alexander zijn surf merk Slate Surf opstartte


Slate Surf Alexander van Orshaegen is de oprichter van het merk Slate Surf en hij deelt zijn verhaal graag met… Lees meer »

Spaans leren en surfen in Mexico

Marieke verbetert haar Spaans en leert surfen in Mexico


Mijn naam is Marieke en als onderdeel van mijn 3 maanden in Latijns-Amerika ben ik naar Puerto Escondido (Mexico) gegaan… Lees meer »

Janne gaat surfen op Fuerteventura – deel 2


Na een weekje te hebben gesurft bij het fantastische surf house in Caparica, Portugal, vloog ik naar Fuerteventura. Ik wilde… Lees meer »

Janne gaat surfen op Fuerteventura – deel 1


Na een weekje te hebben gesurft bij het fantastische surf house in Caparica, Portugal, vloog ik naar Fuerteventura. Ik wilde… Lees meer »

1 2 3 11