SurfaWhile Surf & Travel Blog

Amanda ontdekt Bali als eiland en ultieme surfspot


Surfen in Bali Mijn naam is Amanda en ik ben naar Indonesië geweest voor een fantastische reis. Het hoogtepunt was… Lees meer »

Hoe Alexander zijn surf merk Slate Surf opstartte


Slate Surf Alexander van Orshaegen is de oprichter van het merk Slate Surf en hij deelt zijn verhaal graag met… Lees meer »

Spaans leren en surfen in Mexico

Marieke verbetert haar Spaans en leert surfen in Mexico


Mijn naam is Marieke en als onderdeel van mijn 3 maanden in Latijns-Amerika ben ik naar Puerto Escondido (Mexico) gegaan… Lees meer »

Janne gaat surfen op Fuerteventura – deel 2


Na een weekje te hebben gesurft bij het fantastische surf house in Caparica, Portugal, vloog ik naar Fuerteventura. Ik wilde… Lees meer »

Janne gaat surfen op Fuerteventura – deel 1


Na een weekje te hebben gesurft bij het fantastische surf house in Caparica, Portugal, vloog ik naar Fuerteventura. Ik wilde… Lees meer »

SurfaWhile Vegan Surf Holiday

De beste surfvakanties voor vegans in 2019


Vegan Surfvakanties De wereld raakt steeds bewuster wat betreft eten; wat we eten, hoe we het eten en hoe het… Lees meer »

SurfaWhile Valentines Day surfing

De ideale surfkampen voor koppels


Surfvakanties voor koppels Er zijn tal van surfkampen en -accommodaties die goed geschikt zijn voor jou en je geliefde. SurfaWhile… Lees meer »

SurfaWhile surf holidays yoga

De beste spots in Europa voor een surf- en yogavakantie


Surf en Yoga trips in Europa Surf en yoga zijn sinds een aantal jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tegenwoordig bieden… Lees meer »

Surfing Deluxe SurfaWhile

De beste luxe surfvakanties in Europa voor de zomer van 2019


Surfen in Luxe Ook in de surfwereld komen er steeds meer opties om een surfvakantie in stijl te bieden. Indien… Lees meer »

SurfaWhile surfen voor beginners 2019

De beste surfvakanties voor beginners in Europa voor 2019


Je kent het wel, iemand heeft weinig tot geen ervaring met surfen maar wil wel graag op surfvakantie. Elk jaar… Lees meer »

1 2 3 10