SurfaWhile Surf & Travel Blog

6 zomerse evenementen in San Sebastian die je niet mag missen!


San Sebastian, gelegen in Spaans Baskenland, is een bruisende stad waar van alles te beleven valt. Deze stad kent een… Lees meer »

SurfaWhile Vrijmibo – de Zomeropening


De SurfaWhile Vrijmibo – de Zomeropening SurfaWhile heeft het officiele zomerseizoen afgetrapt met een gezellige borrel in de tuin van… Lees meer »

Amanda ontdekt Bali als eiland en ultieme surfspot


Surfen in Bali Mijn naam is Amanda en ik ben naar Indonesië geweest voor een fantastische reis. Het hoogtepunt was… Lees meer »

Hoe Alexander zijn surf merk Slate Surf opstartte


Slate Surf Alexander van Orshaegen is de oprichter van het merk Slate Surf en hij deelt zijn verhaal graag met… Lees meer »

Spaans leren en surfen in Mexico

Marieke verbetert haar Spaans en leert surfen in Mexico


Mijn naam is Marieke en als onderdeel van mijn 3 maanden in Latijns-Amerika ben ik naar Puerto Escondido (Mexico) gegaan… Lees meer »

Janne gaat surfen op Fuerteventura – deel 2


Na een weekje te hebben gesurft bij het fantastische surf house in Caparica, Portugal, vloog ik naar Fuerteventura. Ik wilde… Lees meer »

Janne gaat surfen op Fuerteventura – deel 1


Na een weekje te hebben gesurft bij het fantastische surf house in Caparica, Portugal, vloog ik naar Fuerteventura. Ik wilde… Lees meer »

SurfaWhile Vegan Surf Holiday

De beste surfvakanties voor vegans in 2019


Vegan Surfvakanties De wereld raakt steeds bewuster wat betreft eten; wat we eten, hoe we het eten en hoe het… Lees meer »

SurfaWhile Valentines Day surfing

De ideale surfkampen voor koppels


Surfvakanties voor koppels Er zijn tal van surfkampen en -accommodaties die goed geschikt zijn voor jou en je geliefde. SurfaWhile… Lees meer »

SurfaWhile surf holidays yoga

De beste spots in Europa voor een surf- en yogavakantie


Surf en Yoga trips in Europa Surf en yoga zijn sinds een aantal jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tegenwoordig bieden… Lees meer »

1 2 3 11