’s Werelds beste surfhostels

Hier vind je de beste surfhostels, zowel binnen als buiten Europa. Wil jij direct een surfvakantie boeken? Klik dan op de volgende links voor onze surfvakanties, surf- en taalreizen, surfvakanties voor families. Kom je er zelf niet uit? Vraag gratis en vrijblijvend advies op maat aan onze experts!

surfbestemmingen voldoen aan jouw zoekopdracht. Reset filters.
Europa
Surfhostels Afrika

Het enorme, diverse en altijd verrassende Afrika kent een enorme veelzijdigheid aan surfspots langs zowel de Atlantische Oceaan in het westen en de Indische Oceaan in het oosten.

Europa
Surfhostels USA en Canada

De Amerikaanse staten Hawaii en Californië hebben een enorme invloed gehad op de wereldwijde surfcultuur. Echter ook Canada beschikt over uitstekende surfspots.

Surfers at Zicatela
Europa
Surfhostels Latijns-Amerika

Latijns-Amerika, dat loopt van Mexico tot Argentinië en Chili, biedt een enorm groot aantal surfspots langs zowel de Atlantische kust aan oostkust, dat aan de Grote Oceaan grenst.

Europa
Surfhostels Azië en Oceanië

Het uitgestrekte Azië en het meer geïsoleerde Oceanië bieden een groot aantal fantastische surfspots. Lees snel verder waar jouw volgende surfvakantie naartoe gaat!

Europa
Surfhostels Europa

De Atlantische Oceaan stuurt bijna dagelijks uitstekende golven in de richting van Europa. Langs de gehele Atlantische kust vind je een groot aantal fantastische surfspots!