Welkom bij de SurfaWhile Community

Let's go SurfaWhile!

Een van onze doelen is om surfers met elkaar in contact te brengen en daarom hebben wij de SurfaWhile community bedacht; voor surfers, door surfers!

Naast onze eigen pagina op Facebook hebben wij ook een aantal groepen, waar like-minded people met elkaar in contact kunnen komen. Hier wordt leuk surf-nieuws gedeeld, vind je handige informatie en kom je mensen tegen met wie jij misschien wel binnenkort in het water ligt. Ga hier direct naar de Let’s Go SurfaWhile community en meld je aan.

Via deze pagina vertellen we je verder wat meer over onze partners (ook onderdeel van onze community) en vind je links naar leuke surfverhalen, nieuws, video’s, evenementen en nog veel meer!

Let’s go SurfaWhile!

The SurfaWhile Community Groups

Let's go SurfaWhile
Let's go SurfaWhile

Deze groep is voor en door surfers. Zowel beginnende- als gevorderde surfers zijn meer dan welkom! Kom meer te weten over surfen en vind dé surfvakantie van je leven.

SurfaWhile Events
SurfaWhile Events

De SurfaWhile evenementen zijn ideaal om in contact te komen met andere surfers, zowel voor, tijdens en na jouw surfvakantie. Let’s go SurfaWhile!

Surfen in Moliets, Frankrijk
Surfen in Moliets, Frankrijk

Moliets is misschien wel dé hotspot van surfen in Europa. Je vindt hier een aantal surfkampen. Via deze community kom je met elkaar in contact. 

Surfen in Vieux Boucau, Frankrijk
Surfen in Vieux Boucau, Frankrijk

Vieux Boucau is gelegen in het zuiden van Frankrijk en is ideaal voor een surfvakantie. Via deze community ontdek je de leukste mensen en evenementen.

Surfen in Caparica, Portugal
Surfen in Caparica, Portugal

Surfen in en rondom Caparica/Lissabon is erg populair. Ontdek de leukste evenementen en kom in contact met andere surfers via deze groep.

Surfen in Oyambre, Spanje
Surfen in Oyambre, Spanje

Deze groep richt zich op surfers die op surfvakantie naar de regio Cantabrië gaan, met name in en rondom Oyambre. Check it out now!

Vervoer

De Surfbus
De Surfbus

De surfbus brengt jou vanaf Nederland of België naar de beste surfspots van Zuid-Frankrijk en Noord-Spanje. Opstappen kan in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, ’s Hertoghenbosch, Breda, Antwerpen of Gentbrugge. 

Vluchten

Heb jij een surfvakantie geboekt, en bij jij op zoek naar een voordelige vlucht naar deze bestemming? Check dan onderstaande tool om jouw vlucht te boeken.