SurfaWhile update Coronavirus

Algemeen Alle landen

SurfaWhile update Coronavirus


Dit document zal regelmatig worden geüpdatet. Contact met ons opnemen, per email of telefoon mag altijd. Echter zal in dit document altijd de laatste update te vinden zijn.

Laatste versie: 23 maart 2020

Beste boeker,

Het coronavirus (COVID-19) waar de wereld momenteel mee te maken heeft, laat flink zijn sporen achter. Wij geven hierbij graag een update betreffende de policy die SurfaWhile hanteert, waarbij het gaat om bestaande boekingen en aankomende boekingen. Personen die een reis hebben geboekt die voor 01 mei 2020 begint, hebben reeds persoonlijk bericht ontvangen.

Net zoals een aantal andere sectoren wordt ook de reiswereld keihard getroffen door dit virus. Wij proberen, samen met onze partners, zo coulant mogelijk met deze situatie om te gaan en zoeken de best mogelijke oplossing voor alle partijen. Hierbij vragen wij om uw begrip. 

Nu een reis boeken?

Wij snappen dat mensen heel erg op 2 gedachtes hinken; je wilt graag een surfvakantie boeken maar ook wil je graag weten wat er gebeurt m.b.t. het coronavirus. Voor alle reizen die je via SurfaWhile boekt geldt:

Indien jouw reis geen doorgang kan vinden vanwege COVID-19 zul je een voucher aangeboden krijgen die tot wel 24 maanden geldig is en welke gedekt wordt door het GGTO garantiefonds. Voor de overige voorwaarden van deze pagina verwijzen we u graag naar de 6 punten hieronder (waar alleen punt 2 dus anders is, u krijgt meer tijd om de voucher te gebruiken).

* het gaat hierbij om directe gevolgen, zoals het sluiten van landsgrenzen, een negatief reisadvies of een annulering van de partner ter plekke

Reeds geboekte reizen

Het is momenteel nog niet in te schatten of de reizen waarbij de startdatum na 01 mei 2020 ligt door kunnen gaan. Wij hopen uiteraard dat dit wel het geval is en momenteel zijn hier dan ook nog geen officiële annuleringen vanuit overheden of partners voor binnengekomen. Op al deze reizen zijn dan ook de reguliere boekingsvoorwaarden van toepassing (te vinden helemaal onderaan deze pagina, in de footer van de website). Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen betreffende deze situatie op de voet.

Zodra een reis geen doorgang kan vinden i.v.m. het COVID-19* zal de volgende oplossing worden geboden:

* het gaat hierbij om directe gevolgen, zoals het sluiten van landsgrenzen, een negatief reisadvies of een annulering van de partner ter plekke

  • De reiziger krijgt een voucher ter waarde van het reeds betaalde bedrag (dan wel volledige reissom, dan wel de waarde van de aanbetaling), naar voorbeeld van vele andere reisorganisaties nadat dit is geïnitieerd door het ANVR en het SGR tezamen. Deze voucher kan alleen verzilverd worden wanneer de boeking wederom via SurfaWhile wordt gedaan.
  • De reiziger kan deze voucher gebruiken voor een nieuwe boeking die voor 01 juli 2021 gedaan wordt (reisdatum mag ook daarna vallen).
  • De reiziger kan de voucher alleen gebruiken voor een boeking bij dezelfde leverancier (partner) als de initiële boeking (als deze meerdere locaties aanbiedt, geldt de voucher voor al hun locaties).
  • De voucher is overdraagbaar indien de initiële boeking voor maximaal 3 personen was.
  • Indien de initiële boeking voor 4 personen of meer was, dient de hoofdboeker tevens de hoofdboeker te zijn bij de nieuwe boeking.
  • Het bedrag van deze voucher wordt officieel gedekt door het GGTO Garantiefonds, waardoor de waarde van deze voucher wordt gedekt bij eventueel financieel onvermogen van SurfaWhile.

Contact met SurfaWhile

Indien hier nog vragen over zijn, willen we u verzoeken om contact op te nemen via info@surfawhile.com (waarbij ook het factuurnummer wordt vermeld). Wij doen onze uiterste best om hier zo snel mogelijk antwoord op te geven, maar gezien de drukte kan dit soms net iets langer duren dan wat u van ons gewend bent. Dank voor uw begrip.

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.