SurfaWhile update Coronavirus

Algemeen Alle landen

SurfaWhile update Coronavirus


Dit document zal regelmatig worden geüpdatet. Wij vragen je alleen telefonisch contact op te nemen indien strikt noodzakelijk.

Laatste versie: 05 juni 2020

Beste boeker,

De wereld ziet er (op gebied van reizen) een stuk rooskleuriger uit dan een aantal weken geleden. Voor de maanden juli en augustus (en daarna) lijkt het er sterk op dat zo goed als alle reizen door kunnen gaan.

Kan mijn reis doorgaan?

Zodra wij een reis moeten annuleren, zullen we direct contact met u opnemen. U hoeft hierbij niet bij ons aan te kloppen, want zodra wij wat weten, zullen we u direct – per email – benaderen.

Mijn reis kan niet doorgaan, wat nu?

Indien jouw reis niet door kan gaan vanwege een negatief reisadvies, inreisverbod, onveilige situatie of onze partner die het annuleert, zullen we jouw reis kosteloos annuleren. Dit doen wij uiterlijk 2 weken voor vertrek (in veel gevallen al eerder). Graag kijken we met jou naar een alternatieve datum, zodat je op een later moment alsnog naar deze bestemming kunt reizen.

Ik heb nog geen idee wanneer ik zou kunnen/willen.

Wij snappen het indien je nu terughoudend bent met het kiezen van nieuwe reisdata. Indien jij je reis niet wilt omboeken, hebben we een mooie oplossing voor je: een reisvoucher. Hierbij krijg jij een voucher, ter waarde van het bedrag wat jij hebt (aan)betaald voor jouw surfvakantie of surf- en taalreis. Deze voucher is 12 maanden geldig vanaf jouw betaaldatum (de data dat jij naar de accommodatie gaat, mag ook verder dan 12 maanden in de toekomst liggen).

Update: voucher-regeling van het GGTO Garantiefonds is verlengd tot 01 september 2020.

Is deze voucher wel veilig?

SurfaWhile is aangesloten bij het GGTO Garantiefonds en dit fonds dekt alle vouchers. Hierdoor zijn jouw reisgelden dus veilig, zelfs als blijkt dat SurfaWhile in financieel onvermogen zou geraken.

Wanneer ontvang ik mijn voucher?

Jouw potentiële annulering zal niet de enige zijn bij de desbetreffende partner. Wij proberen zo snel mogelijk (na een annulering) alles af te handelen en zodra dit gebeurd is, sturen we jou de voucher op. Wij proberen dit uiterlijk 14 dagen na de originele vertrekdatum te doen.

Ik moet de tweede betaling van mijn reis nog doen, maar verwacht dat deze niet doorgaat.

Zolang een reis niet geannuleerd is, dient deze betaling gewoon plaats te vinden. Indien u deze tweede betaling niet doet, hebben wij het recht uw reis te annuleren, waarbij de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden van kracht zijn.

SurfaWhile is aangesloten bij het GGTO Garantiefonds. De ANVR (wat ook een branche-vereniging voor reisorganisaties is) was te gast bij het TV-programma Kassa, waar directeur Frank Oostdam te gast was. Hieronder een filmpje, waarin hij ingaat op de situatie vanuit de reisbranche.

Nu een reis boeken?

Wij snappen dat mensen heel erg op 2 gedachtes hinken; je wilt graag een surfvakantie boeken maar ook wil je graag weten wat er gebeurt m.b.t. het coronavirus. Voor alle reizen die je via SurfaWhile boekt geldt:

Indien jouw reis geen doorgang kan vinden vanwege COVID-19*, doen wij er alles aan om, samen met jou, te kijken naar een andere datum. Indien je dat echt nog niet weet, zul je een voucher aangeboden krijgen die tot wel 12 maanden (na uitgifte) geldig is en welke gedekt wordt door het GGTO garantiefonds.

* het gaat hierbij om directe gevolgen, zoals het sluiten van landsgrenzen, een negatief reisadvies of een annulering van de partner ter plekke

Contact met SurfaWhile

Indien hier nog vragen over zijn, willen we u verzoeken om contact op te nemen via info@surfawhile.com (waarbij ook het factuurnummer wordt vermeld). Wij doen onze uiterste best om hier zo snel mogelijk antwoord op te geven, maar gezien de drukte kan dit soms net iets langer duren dan wat u van ons gewend bent. Dank voor uw begrip.

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!

Gerelateerde artikelen

Naar alle artikelen >