s Werelds beste surfbestemmingen

Surfbestemmingen

Op deze pagina vind je 's werelds beste surfbestemmingen, zowel binnen als buiten Europa.

resultaten voldoen aan jouw zoekopdracht. Reset filter.

Card image

Surfen in Spanje

Wil jij op vakantie in Spanje? Waarom ga je niet een tijdje surfen? Dit heerlijke land heeft veel meer te bieden dan zon, zee en tapas. Heerlijke golven zorgen voor de perfecte vakantiebestemming.
Card image

Surfen in Noord- en Latijns-Amerika

De Amerikaanse staten Hawaii en Californië hebben een enorme invloed gehad op de wereldwijde surfcultuur. Echter ook Canada beschikt over uitstekende surfspots.
Card image

Surfen in Frankrijk

Frankrijk staat bekend als een heerlijk vakantieland. Naast een gewone vakantie in Frankrijk kun je ook perfect surfen op veel plekken. Voor ieder wat wils, heerlijk weer en lekker eten!
Card image

Surfen in Portugal

Portugal is een surfwalhalla. Naast de hoogste golven ter wereld, kun je ook één van de vele plekken bezoeken die meer kans bieden voor beginners. De vele stadjes en prachtige omgeving zijn ook redenen voor een vakantie in Portugal.
Card image

Surfen in Afrika

Het enorme, diverse en altijd verrassende Afrika kent een enorme veelzijdigheid aan surfspots langs zowel de Atlantische Oceaan in het westen en de Indische Oceaan in het oosten.
Card image

Surfen in Azië en Oceanië

Het uitgestrekte Azië en het meer geïsoleerde Oceanië bieden een groot aantal fantastische surfspots. Lees snel verder waar jouw volgende surfvakantie naartoe gaat!
Card image

Surfen in UK & Ierland

Ierland is een land met veel verschillende kanten. Naast een buitengewoon vriendelijke bevolking, prachtige natuur en authentieke steden kun je er zeer goed surfen.