Surfen in Frankrijk
Surfen in Frankrijk

Frankrijk staat bekend als een heerlijk vakantieland. Naast een gewone vakantie in Frankrijk kun je ook perfect surfen op veel plekken. Voor ieder wat wils, heerlijk weer en lekker eten!

 

Meer lezen
Surfen in Ierland
Surfen in Ierland

Ierland is een land met veel verschillende kanten. Naast een buitengewoon vriendelijke bevolking, prachtige natuur en authentieke steden kun je er zeer goed surfen.

 

Meer lezen
Surfen in Spanje
Surfen in Spanje

Wil jij op vakantie in Spanje? Waarom ga je niet een tijdje surfen? Dit heerlijke land heeft veel meer te bieden dan zon, zee en tapas. Heerlijke golven zorgen voor de perfecte vakantiebestemming.

 

Meer lezen
Surfen in Portugal
Surfen in Portugal

Portugal is een surfwalhalla. Naast de hoogste golven ter wereld, kun je ook één van de vele plekken bezoeken die meer kans bieden voor beginners. De vele stadjes en prachtige omgeving zijn ook redenen voor een vakantie in Portugal.

 

Meer lezen
Surfen in Costa Rica
Surfen in Costa Rica

Heb je wel eens zitten denken aan een vakantie in Costa Rica? Dit veelzijdige land biedt een hele hoop, waar zeker het surfen niet onderbelicht mag blijven. Op verschillende plekken heb je golven van wereldniveau, het ideale land om te surfen.

 

Meer lezen
Surfen in Panama
Surfen in Panama

Panama heeft iets magisch. Surfen in tropische omstandigheden, met prachtige stranden omringd door palmbomen. Een vakantie in Panama is een hele beleving op zich. De golven zorgen daarnaast voor uitstekende surfcondities! 

 

Meer lezen
Surfen in Ecuador
Surfen in Ecuador

Ecuador, een steeds populairder wordend land onder de vakantiegangers. Jouw vakantie in Ecuador is goed te combineren met surfen, gezien de vele en veelzijdige surfspots. Alle niveau’s surfers kunnen hier uitstekend terecht!

 

Meer lezen
Surfen in de USA
Surfen in de USA

Amerika is een zeer veelzijdig land. Maar een vakantie in Amerika zou toch eigenlijk wel in combinatie moeten gaan met het surfen. Het land heeft honderden perfecte surfstranden en alle surfers weten hun plekje er wel te vinden. Explore surfing in the U.S.A.

 

Meer lezen
Surfen in Zuid-Afrika
Surfen in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika, het land van de ‘big five’. Een vakantie in Zuid-Afrika heeft veel meer te bieden, zeker ook op surfgebied. Ontdek de mooie, lange stranden of zoek een van de vele baaien op. Surfen in Zuid-Afrika is iets wat je je leven lang niet zult vergeten.

 

Meer lezen
Surfen in Australie
Surfen in Australie

Australië, Down Under. Ga jij backpacken of op vakantie in Australië? Oriënteer je dan alvast op het surfen, want dit is daar onderdeel van de cultuur, iets wat niet mag en kan ontbreken. Surfers van alle niveau’s kunnen terecht op een van de vele golven die Australië te bieden heeft.

 

Meer lezen