Boek het surfkamp in Portugal dat écht bij jou past.

SurfaWhile Surfkampen Portugal

Zoek, vind en boek het surfkamp in Portugal dat écht bij jou past. Gebruik de filters hieronder en beleef de vakantie van je leven met SurfaWhile!
Portugal is gezegend met de Atlantische Oceaan langs de volledige lengte van het land. De prachtige baaien van SurfaWhile bieden uitstekende surfspots voor surfers op alle niveau's. Rondom deze surfspots vind je een aantal uitstekedende surfkampen in Portugal. Daarnaast is het klimaat van Portugal natuurlijk fantastisch, waardoor je het gehele jaar kunt genieten van een surfkamp in Portugal. Heb jij interesse in een surfkamp in Portugal? Gebruik dan de filters hieronder om het surfkamp te vinden dat het best aansluit met jouw wensen en behoeften. Let's go SurfaWhile!

surfvakanties(s) voldoen aan jouw zoekopdracht. Reset filter.

Op en top surf-vibe 4.2 / 5 - 210 reviews

Dreamsea Surf Camp Alentejo

Alentejo, Portugal
Gem. 18 - 25 jaar (min. 16)
Alle surfniveau's, ook beginners
Mei - Oktober
Raakt spoedig volgeboekt
Super deluxe 4.2 / 5 - 210 reviews

Dreamsea Glamping Plus Alentejo

Alentejo, Portugal
Gem. 25 - 45 jaar (min. 21)
Alle surfniveau's, ook beginners
Mei - Oktober
Raakt spoedig volgeboekt
Surfen in rust 4.9 / 5 - 9 reviews

Dreamsea Surf Camp Tocha

Tocha, Portugal
Gem. 20 - 40 jaar (min. 16)
Alle surfniveau's, ook beginners
Mei - September
Beperkte beschikbaarheid

Meer informatie over Surfkampen Portugal

Portugal is de laatste jaren heel erg populair geworden als vakantiebestemming en wij weten wel waarom. Het land heeft ongelofelijk veel te bieden, waaronder een aantal surfkampen. SurfaWhile komt minstens 2 maal per jaar in Portugal om alle accommodaties goed te kennen en de surfkampen in Portugal die wij aanbieden zijn daar geen uitzondering in. Er zijn surfkampen rondom Lissabon maar ook meer naar het noorden en in het zuiden van het land, zijn er tal van opties. En wist jij dat Portugal, naast het surfen, nog veel meer te bieden heeft? Surfkampen kunnen worden gecombineerd met een leuke citytrip of geniet van de geweldige gastronomie. Portugal staat bekend om het heerlijke eten en ook met de drankjes weten de Portugezen wel raad.

Surfen in Portugal was nog nooit zo leuk. Wij helpen jou met het boeken van een surfkamp in Portugal want door middel van ons handige filtersysteem, boek jij de surfvakantie die het beste bij jou past. Want of jij nou juist op zoek bent naar een surfkamp met veel party of juist een rustig surfkamp, waar ook veel yoga wordt gedaan, SurfaWhile helpt je verder. Op deze pagina vind je alle nodige info over surfkampen in Portugal, maar het is ook mogelijk om meer informatie te vinden over alle surfkampen die we aanbieden, of juist de surfkampen in Spanje en surfkampen in Frankrijk. Leef je uit met onze filters en je kunt ons altijd benaderen in het geval je nog vragen hebt.

Indien je het leuk vindt, kun je direct een kijkje nemen op onze pagina met surfkampen of onze pagina die speciaal is ingericht voor surfvakanties voor families. Tevens hebben we een overzicht met de beste accommodaties voor gevorderde surfers – ook wanneer jij al ervaring hebt, kun je nog veel leren tijdens een surfvakantie van een week of langer. Ook hebben wij een pagina ingericht voor surfvakanties voor jongeren onder de 18 jaar. Vanuit onze kennis hebben we ook een overzicht gemaakt met surfvakanties waar yoga goed aan bod komt en ook het lijstje met surfaccommodaties met zwembad doet het erg goed. En indien jij op zoek bent naar een specifieke bestemming, kun je kijken op de pagina’s met surfvakanties in Frankrijk, surfvakanties in Spanje, surfvakanties in Portugal of juist surfvakanties buiten Europa. En het mooie is, dat je op alle overzichtspagina’s ook de filters kunt gebruiken, zodat je gemakkelijk kunt zien welke opties er beschikbaar zijn in bijvoorbeeld februari, mei, augustus of oktober.

En indien jij nog vragen hebt of het fijn zou vinden als een van onze surfvakantie-experts met je meedenkt, kun je altijd contact met ons opnemen. Voor nu wensen we je alvast heel veel plezier!

Let’s go SurfaWhile!