Boek het surfkamp in Spanje dat écht bij jou past.

SurfaWhile Surfkampen Spanje

Zoek, vind en boek het surfkamp in Spanje dat écht bij jou past. Gebruik de filters hieronder en beleef de vakantie van je leven met SurfaWhile!
Spanje beschikt over een enorme lange kustlijn langs de Atlantische Oceaan. Met name de noordelijke regio's zoals Baskenland en Cantabrië bieden enorm veel uitstekende surfspots. Het is dan ook geen verrassing dat je een groot aantal surfkampen vindt in Spanje. De meeste surfkampen in Spanje vind je in Zarautz en de regio van San Vicente de la Barquera. Heb jij interesse in een surfkamp in Spanje? Gebruik dan de filters hieronder om het surfkamp te vinden dat het best aansluit met jouw wensen en behoeften. Let's go SurfaWhile!

resultaten voldoen aan jouw zoekopdracht. Reset filter.

Surf Camp Deluxe 4.4 / 5 - 50 reviews

Dreamsea Glamping Cantabrië

Cantabrië, Spanje
Gem. 20 - 40 jaar (min. 16)
Alle surfniveau's, ook beginners
Juni - September
Raakt spoedig volgeboekt
Surf, Music & Natuur 3.9 / 5 - 23 reviews

Star Surf Camp Oyambre

Oyambre, Spanje
Gem. 20 - 30 jaar (min. 18)
Alle surfniveau's, ook beginners
Juni - September
Beperkte beschikbaarheid
Camping met zwembad 3.9 / 5 - 23 reviews

Star Surf Camp Deluxe Oyambre

Oyambre, Spanje
Gem. 25 - 40 jaar (min. 18)
Alle surfniveau's, ook beginners
Juni - Oktober
Beperkte beschikbaarheid

Meer informatie over Surfkampen Spanje

Ben jij op zoek naar een surfkamp in Spanje en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan hebben we goed nieuws, want SurfaWhile helpt jou verder. Ons brede aanbod aan surfkampen in Spanje, met een handig filtersysteem, heeft voor ieder wat wils. Wij spreken uit ervaring met een onafhankelijke insteek, en dat merk je. Dus of jij nou op zoek bent naar een surfkamp met veel party of juist een rustige vibe en of je liever een Nederlandstalig surfkamp of juist een internationaal camp boekt, via SurfaWhile vind je altijd hetgeen je zoekt. Op deze pagina vind je alles over surfkampen in Spanje, maar het is ook mogelijk om meer informatie te vinden over alle surfkampen die we aanbieden, of juist de surfkampen in Portugal en surfkampen in Frankrijk.

Surfen in Spanje is erg populair en dat heeft een aantal redenen. De Noord-Spaanse kust is allereerst ideaal geschikt voor beginnende surfers maar er is nog veel meer. De hele regio staat bekend om het lekkere eten en de mogelijkheden tot een leuk feestje op z’n tijd. Daarnaast vind je er zowel internationale als Nederlandstalige surfkampen en kun je in veel gevallen kiezen voor vervoer met het vliegtuig of per bus om bij het surfkamp te komen. Ook wordt er op veel plekken aandacht besteed aan leuke activiteiten, zoals bijv. yoga, een citytrip naar Bilbao of San Sebastian en andere creatieve bezigheden. Je hoeft je tijdens jouw surfvakantie in Spanje nooit te vervelen.

Indien je het leuk vindt, kun je direct een kijkje nemen op onze pagina met surfkampen of onze pagina die speciaal is ingericht voor surfvakanties voor families. Tevens hebben we een overzicht met de beste accommodaties voor gevorderde surfers – ook wanneer jij al ervaring hebt, kun je nog veel leren tijdens een surfvakantie van een week of langer. Ook hebben wij een pagina ingericht voor surfvakanties voor jongeren onder de 18 jaar. Vanuit onze kennis hebben we ook een overzicht gemaakt met surfvakanties waar yoga goed aan bod komt en ook het lijstje met surfaccommodaties met zwembad doet het erg goed. En indien jij op zoek bent naar een specifieke bestemming, kun je kijken op de pagina’s met surfvakanties in Frankrijk, surfvakanties in Spanje, surfvakanties in Portugal of juist surfvakanties buiten Europa. En het mooie is, dat je op alle overzichtspagina’s ook de filters kunt gebruiken, zodat je gemakkelijk kunt zien welke opties er beschikbaar zijn in bijvoorbeeld februari, mei, augustus of oktober.

En indien jij nog vragen hebt of het fijn zou vinden als een van onze surfvakantie-experts met je meedenkt, kun je altijd contact met ons opnemen. Voor nu wensen we je alvast heel veel plezier!

Let’s go SurfaWhile!