’s Werelds beste surfbestemmingen

Hier vind je de beste surfbestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Wil jij direct een surfvakantie boeken? Klik dan op de volgende links voor onze surfvakanties, surf- en taalreizen, surfvakanties voor families. Kom je er zelf niet uit? Vraag gratis en vrijblijvend advies op maat aan onze experts!

surfbestemmingen voldoen aan jouw zoekopdracht. Reset filters.
Afrika
Surfen in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika, het land van de ‘big five’. Een vakantie in Zuid-Afrika heeft veel meer te bieden, zeker ook op surfgebied. Ontdek de mooie, lange stranden of zoek een van de vele baaien op. Surfen in Zuid-Afrika is iets wat je je leven lang niet zult vergeten.

Noord-Amerika
Surfen in de Verenigde Staten

Amerika is een zeer veelzijdig land. Maar een vakantie in Amerika zou toch eigenlijk wel in combinatie moeten gaan met het surfen. Het land heeft honderden perfecte surfstranden en alle surfers weten hun plekje er wel te vinden. Explore surfing in the U.S.A.

Latijns-Amerika
Surfen in Ecuador

Ecuador, een steeds populairder wordend land onder de vakantiegangers. Jouw vakantie in Ecuador is goed te combineren met surfen, gezien de vele en veelzijdige surfspots. Alle niveau’s surfers kunnen hier uitstekend terecht!

Latijns-Amerika
Surfen in Panama

Panama heeft iets magisch. Surfen in tropische omstandigheden, met prachtige stranden omringd door palmbomen. Een vakantie in Panama is een hele beleving op zich. De golven zorgen daarnaast voor uitstekende surfcondities!

Latijns-Amerika
Surfen in Costa Rica

Heb je wel eens zitten denken aan een vakantie in Costa Rica? Dit veelzijdige land biedt een hele hoop, waar zeker het surfen niet onderbelicht mag blijven. Op verschillende plekken heb je golven van wereldniveau, het ideale land om te surfen.

Australië
Surfen in Australië

Australië, Down Under. Ga jij backpacken of op vakantie in Australië? Oriënteer je dan alvast op het surfen, want dit is daar onderdeel van de cultuur, iets wat niet mag en kan ontbreken. Surfers van alle niveau’s kunnen terecht op een van de vele golven die Australië te bieden heeft.

Europa
Surfen in Portugal

Portugal is een surfwalhalla. Naast de hoogste golven ter wereld, kun je ook één van de vele plekken bezoeken die meer kans bieden voor beginners. De vele stadjes en prachtige omgeving zijn ook redenen voor een vakantie in Portugal.

SurfaWhile surfen in Frankrijk voor beginners 2019
Europa
Surfen in Spanje

Wil jij op vakantie in Spanje? Waarom ga je niet een tijdje surfen? Dit heerlijke land heeft veel meer te bieden dan zon, zee en tapas. Heerlijke golven zorgen voor de perfecte vakantiebestemming.

Europa
Surfen in Ierland

Ierland is een land met veel verschillende kanten. Naast een buitengewoon vriendelijke bevolking, prachtige natuur en authentieke steden kun je er zeer goed surfen.

SurfaWhile blue water
Europa
Surfen in Frankrijk

Frankrijk staat bekend als een heerlijk vakantieland. Naast een gewone vakantie in Frankrijk kun je ook perfect surfen op veel plekken. Voor ieder wat wils, heerlijk weer en lekker eten!