Deze surfvakantie in het kort

Over deze surfreis

Surfkamp / Nederlandstalig
Verblijf in familie-tenten
Alle surfniveau's, ook beginners
Maaltijden optioneel bij te boeken
Gemiddelde leeftijd: Families jaar (min. )
Gemiddeld 20 families gasten per week
Surflessen optioneel bij te boeken
Aankomst en vertrek op zaterdag
Surfbus of eigen vervoer
Le Pin Sec / regio Bordeaux / Frankrijk . Toon op kaart

Surfblend Family Le Pin Sec

Het Surfblend Family Surf Camp in Le Pin Sec, West-Frankrijk, is dé plek voor een familievakatantie in 2020. Samen met een aantal andere families zullen jullie hier surfen, genieten van de vakantie en leuke ontmoetingen hebben met andere gezinnen. Ook qua activiteiten is deze gezinsvakantie erg divers.
De kwaliteit van het surfkamp is hoog, waar veiligheid en goede surflessen hoog in het vaandel staan. De maaltijden zijn goed, er is yoga en volop gezelligheid. Naast jullie gezin zijn er nog aantal andere (veelal Nederlandstalige) gezinnen aanwezig. Waar er de mogelijkheid is om veel tijd met de andere gasten door te brengen, is het zeker ook geen probleem om de privacy op te zoeken.
Wat SurfaWhile leuk vindt:
 • Fijne surfplek
 • Kinderopvang aanwezig
 • Tenten direct achter de duinen
 • Gezellig surfkamp met alleen families

Over dit Surfkamp

Surfblend Family

Hieronder lees je meer over deze surfaccomodatie. Zie de fotos hiernaast hieronder voor een impressie.

Surfblend Family

 • Family Surf Camp: dit prachtige familie-surfkamp is gelegen in Le Pin Sec, aan de westkust van Frankrijk. Het surfkamp is ruim opgezet en biedt twee typen tenten zodat ieder wat wils heeft. Samen met de kinderen kunnen jullie een week (of twee) genieten van surfen, lekker eten, yoga, leuke activiteiten en veel relaxen. Deze plek, vlak achter de duinen, is ideaal om even helemaal bij te komen van een druk (school)jaar. Het team van surfinstructeurs bestaat uit surfleraren met veel ervaring en bij wie veiligheid bovenaan in het vaandel staat. Dit is het allerbelangrijkste, al komt plezier daar vlak achter.
 • Le Pin Sec: dit surfstrand is gelegen in de regio Gironde en beschikt over een langgerekt strand. Op het strand kom je verschillende bunkers tegen die stammen uit de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast biedt het een aantal beachbreaks zodat er plek is voor iedereen om te surfen. In tegenstelling tot andere surf-hotspots van Frankrijk is Le Pin Sec vrij rustig en daarom ook een ideale plek om te surfen, veel te relaxen en te genieten van de prachtige natuur.
 • Sanitair: dit kamp beschikt over haar eigen sanitair, wat een stuk fijner is dan het camping sanitair.

Verblijf in familie-tenten

Tijdens jouw verblijf in het Family Camp Le Pin Sec kun je kiezen uit twee typen tenten. Met name de eerste type tenten zal snel volgeboekt raken.

 • Safari tenten: deze ruime tenten zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Er staat een tweepersoonsbed, een stapelbed en er is een eenpersoonsbed. Indien jullie graag met z’n zessen komen, is het geen probleem om een extra eenpersoonsbed bij te zetten. Er is elektriciteit aanwezig en tevens is er verlichting. Ook is er een kledingrek, wel zo handig. Kamperen kan best luxe zijn, zo blijkt. Voor de tent heb je tevens een klein houten deck waar jullie kunnen zitten.
 • Tipi-Deluxe: deze combi is geschikt voor 2 – 5 personen. Per gezin boek je 2 tipi’s, eentje voor de ouder(s), eentje voor de kids. De ‘volwassene-tipi’ beschikt over 2 bedden die samen een double bed vormen. Ook is er voldoende ruimte voor bagage. Voor de kids liggen er luchtbedden en is er voldoende plek voor de bagage.

Bij beide verblijfs-opties kun je kiezen om een beddengoedpakket te huren, voor het hele gezin. De kosten daarvan zijn € 59,- per week. Je kunt er ook voor kiezen om zelf beddengoed mee te brengen.

Zie de de fotos hiernaast hieronder voor de typen accommodaties.

Wat is er aanwezig?

Hieronder vind je de faciliteiten die aanwezig zijn in deze surfaccommodatie:

  WiFi (betaald) Gratis parkeren Wasmachine Kluisjes

De gasten

Dit surfkamp wordt uitsluitend bezocht door families. De meeste gezinnen zijn Nederlandstalig, maar er komen ook niet-Nederlandse gezinnen op dit camp af, zodat er vaak een leuke mix van nationaliteiten ontstaat.

Surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer

Hieronder lees je meer over het surfen, de activiteiten, de maaltijden en het vervoer. Scroll door de fotos hiernaast hieronder voor een impressie.

Surflessen

De surflessen worden aangeboden aan alle gezinsleden, jong en oud. De instructeurs hebben ervaring met het lesgeven aan (jonge) kinderen – waar er vanuit wordt gegaan dat alle deelnemers kunnen zwemmen.

 • Surfen: je kunt kiezen uit de volgende surfpakketten:
  • 5 surflessen en 1 x theorieles (M) (beginner of intermediate)
  • 7 surflessen en 1 x theorieles (L) (beginner of intermediate)
 • Surfmateriaal: bij bovenstaande pakketten is het gebruik van al het surfmateriaal inbegrepen. Indien je dit wilt gebruiken zonder lessen te nemen is dat ook mogelijk (toeslag € 39,-).

Voor alle beginners raden wij het pakket met 7 surflessen aan. Surfen is een sport welke niet makkelijk is een veel oefening en precieze vereist. Uiteraard staan de gepassioneerde en ervaren surfinstructeurs jullie daar in bij.

Surfcondities

Le Pin Sec kent een langgestrekt strand met fijne surfomstandigheden. Over het algemeen zijn de condities hier goed geschikt om – voor jong en oud – te leren surfen. Ook voor de surfers met al enige ervaring, is hier voldoende uitdaging te vinden.

 • Beginners: beginnende surfers raden wij de cursus van 7 uur ten zeerste aan. Zeker in het begin is surfen een vrij lastig te leren sport, waarbij goede training vereist is.
 • Intermediate: intermediate surfers raden wij de cursus van 5 uur ten zeerste aan.
 • Gevorderd: gevorderde surfers kunnen ervoor kiezen om alleen gebruik te maken van het surfmateriaal.

Activiteiten

 • Yoga: yoga en surfen gaan altijd goed samen. Alle deelnemers mogen een keer gratis meedoen met de yoga maar voor degenen die graag vaker een lesje nemen is er een extra pakket mogelijk: nogmaals 3 yogalessen (€ 29,-).
 • Kinderopvang: tijdens de week kunnen kids (vanaf 4 jaar) in totaal 5 x een periode van 3 uur worden ondergebracht bij de eigen kinderopvang van het surfkamp. Zo kunnen ouders dus zelf ook goed meedoen met het surfen of andere uitstapjes.
 • Longboards: de avonturiers (zowel jong als oud) kunnen Le Pin Sec het beste ontdekken op een longboard. Deze zijn gratis te leen bij de receptie en uiteraard staat de crew klaar jou van wat tips en tricks te voorzien.
 • Relax: er is in en rondom het surfkamp van alles te doen. Er staat een grote trampoline en er is een pingpongtafel. Verder zijn er tal van hoekjes waar je heerlijk uit kunt rusten.

Maaltijden

 • Eten: optioneel kunnen er maaltijden worden bijgeboekt, 8 x een heerlijk vers ontbijt en 5 x een diner-buffet. Het is aan te raden hiervan gebruik te maken, want er zijn verder maar beperkte opties om boodschappen te doen (een kleine camping-supermarkt). Er is verder wel enige horeca aanwezig, handig voor bijv. de lunch.
 • Dieetwensen: indien er binnen het gezin personen zijn met bepaalde dieetwensen is dit absoluut geen probleem. Laat het de begeleiding even weten bij aankomst en er zal rekening mee gehouden worden.
 • Kookfaciliteiten: er is een staff-tent met een klein keukentje, met een basis-inrichting welke door de gasten gebruikt kan worden. Tevens staat er een koelkast die ook gebruikt kan worden. Het is zodoende mogelijk om zeer eenvoudig te koken.

Vervoer

 • Eigen vervoer: de meeste gasten komen met de auto en er zijn mogelijkheden om gratis te parkeren voor de camping.
 • Surfbus: vertrek per bus vanuit Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch, Breda, Antwerpen of Gent.
 • Heenweg: vertrek op vrijdagmiddag, aankomst op zaterdagochtend.
 • Terugweg: vertrek op zaterdagavond, aankomst op zondagmiddag.
 • Meer informatie over de surfbus.

Prijzen & Boeken

Waarom boek je met SurfaWhile?

 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.6
 • Géén boekingskosten
 • Boek veilig en gemakkelijk
 • Gratis eBook t.w.v. € 9,95
 • Duurzaam & verantwoord
 • Lees meer

Prijzen

Hieronder vind je de prijzen van deze surfvakantie. Wil jij overgaan op een boeking? Vul het het formulier hiernaast hieronder in om jouw boeking vast te leggen.

Prijsoverzicht

Onderstaande prijzen gelden per gezin (afhankelijk van het aantal personen). De prijzen van de add-on’s gelden wel per persoon.

Verblijf Tipi Deluxe 2 pers.3 pers.4 pers.5 pers.
27 juni € 589,-€ 694,- € 799,- € 904,-
4 juli € 739,- € 844,- € 949,- € 1054,-
11 juli € 739,- € 844,- € 949,- € 1054,-
18 juli € 739,- € 844,- € 949,- € 1054,-
25 juli € 739,- € 844,- € 949,- € 1054,-
01 aug. € 739,- € 844,- € 949,- € 1054,-
08 aug. € 739,- € 844,- € 949,- € 1054,-
15 aug. € 689,- € 794,-€ 899,- € 1004,-
22 aug. € 589,-€ 694,- € 799,- € 904,-
Verblijf Safari Tenten2 pers.3 pers.4 pers.5 pers.6 pers.
27 juni € 689,- € 794,-€ 899,-€ 1004,-€ 1109,-
4 juli € 839,- € 944,-€ 1049,-€ 1154,-€ 1259,-
11 juli € 839,- € 944,-€ 1049,-€ 1154,-€ 1259,-
18 juli € 839,- € 944,-€ 1049,-€ 1154,-€ 1259,-
25 juli € 839,- € 944,-€ 1049,-€ 1154,-€ 1259,-
01 aug. € 839,- € 944,-€ 1049,-€ 1154,-€ 1259,-
08 aug. € 839,- € 944,-€ 1049,-€ 1154,-€ 1259,-
15 aug. € 789,- € 894,-€ 999,-€ 1104,-€ 1209,-
22 aug. € 689,- € 794,-€ 899,-€ 1004,-€ 1109,-

Wij vragen een eenmalige bijdrage van € 15,- per boeking ten behoeve van het garantiefonds GGTO. Zie de tab "inbegrepen" hieronder voor een overzicht van het basispakket en eventuele bijkomende opties.

Wat is wel/niet inbegrepen?

InbegrepenNiet inbegrepen
Verblijf in tent naar keuze Surfles (zie add-ons)
Activiteiten Yoga (zie add-ons)
1 yogasessie Vervoer naar het surfkamp (zie add-ons)
Faciliteiten family camp Maaltijden (zie add-ons)
Kinderopvang kids v.a. 4 jaarBepaalde activiteiten (excursies)

Add-ons

Add onPrijs
Surfpakket M – beginner € 150,-
Surfpakket L – beginner € 210,-
Surfpakket m – intermediate € 150,-
Surfpakket L – intermediate € 210,-
Huur surfboard excl. les € 39,-
Maaltijdenpakket (8 x ontbijt, 5 x diner)€ 109,-
Maaltijden kids (3 - 11 jaar) < 3 jaar eten gratis € 55,-
Beddengoedpakket hele gezin€ 59,-
Yoga 3 extra sessies€ 29,-
Huur locker per week€ 10,-

Vervoer

Vervoer Prijs
Royal Class Bus retour v.a. Nederland of België* € 125,-

Doe vrijblijvend een aanvraag

Vergelijkbare surfvakanties

Naar alle surfvakanties >

Praktische informatie

Praktische informatie

Hieronder vind je alle benodigde praktische informatie betreffende deze surfvakantie.

Check-in / Check-out

 • Check-in: inchecken gebeurt op zaterdag vanaf 14:00. Kom jij eerder aan in het surfkamp? Dan kun je je spullen achterlaten in het surfkamp. Je kunt verder wel gebruikmaken van de faciliteiten van het surfkamp. Idealiter ben je voor 18:00 op het surfkamp, zodat je de introductie mee kunt maken. Tevens kun je de eerste zaterdag al genieten van het diner.
 • Check-out: uitchecken gebeurt tevens op zaterdag. Je dient uit te checken voor 11:00 op zaterdagochtend.

Praktische informatie

 • Aankomst: aankomst is op zaterdag, en je zult het surfkamp een of twee weken later weer verlaten.
 • Pinnen en creditcard: in Le Pin Sec kun je niet overal pinnen. Het is dus aan te raden om altijd te zorgen voor wat contant geld.
 • Wifi: op de camping is geen WiFi aanwezig, maar in het dorpje zijn er meerdere barswaar je gebruik kunt maken van de WiFi.

Meenemen

Hieronder vind je enkele items die we je aanraden om mee te nemen. Tevens kun je onder het kopje 'prijzen' een overzicht vinden wat inclusief/niet inclusief is en na het bevestigen van jouw boeking krijg je tevens een precieze pack-list toegestuurd.

 • Beddengoed (er zijn beddengoed-pakketten te huur, ter plekke voor € 59,-)
 • Zonnebrand
 • Zwembroek / Bikini
 • Badlaken & handdoek
 • Leesvoer
 • Warme kleding
 • Wat cash geld kan altijd handig zijn

Verzekeringen

SurfaWhile is officieel partner van de Europeesche Verzekeringen, waardoor de reizen van SurfaWhile verzekerd kunnen worden. Let op: Surfen wordt gezien als een ‘extreme-sport’, niet elke verzekeraar vergoedt deze reizen. Ga dit zelf goed na indien je zelf de verzekering afsluit, bij welke verzekeraar dan ook.

 • Kortlopende reisverzekering: met het afsluiten van een kortlopende reisverzekering via de Europeesche Verzekeringen ben je verzekered voor onverwachte kosten op reis.
 • Annuleringsverzekering: met het afsluiten van een annuleringsverzekering kun je jouw reis kosteloos annuleren indien deze onverhoopt niet door kan gaan.

How to get there?

Adresgegevens:
 • Camping municipal du Pin Sec
 • 60 Route du Pin Sec
 • 33990 Naujac-sur-Mer
 • France

Vervoer:
Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden tot vervoer naar deze accommodatie, zie de tab 'vervoer' onder 'Surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer'.

Experiences

Recensies

Deze bestemming heeft (nog) geen recensies op Google.

Video Experience

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Bekijk de vragen en antwoorden hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Prijzen

De prijs per week, incl. alle extra’s vind je onder het kopje prijzen. Klik op de gele knop Prijzen & Boeken en je komt er direct. De prijs wordt gegeven per persoon.

Onder het kopje met prijzen vind je wat allemaal is inbegrepen in deze surfvakantie.

Indien jullie met minimaal 10 personen komen, kijken we graag samen naar de mogelijkheden, incl. welke accommodatie het beste bij jullie groep past. Waar mogelijk kan een groepskorting gegeven worden.

Via SurfaWhile betaal je altijd dezelfde prijs als wanneer je direct bij onze partners boekt, terwijl wij je een aantal leuke voordelen en extra’s aanbieden. Naast het SurfaWhile eBook, wat je helemaal gratis krijgt bij jouw boeking, helpen wij je met goede, snelle en persoonlijke service om de surfaccommodatie te boeken die het beste bij jou/jullie past. En daar betaal je niets extra’s voor

Voor wie?

Bovenaan de pagina, direct onder het groene kader (Wat SurfaWhile leuk vindt) vind je een samenvatting, met de gem. leeftijden van de gasten. Iets verder naar beneden vind je het kopje ‘Wie boekt deze surfvakantie?’ en daar wordt het klantprofiel nog beter beschreven.

Ja, dat kan goed. Bij deze surfvakantie komen veel mensen die alleen of met z’n 2’en reizen, waardoor de sfeer erg open is en verreweg de meesten op zoek zijn naar contact met anderen.

Surfen

Jazeker! De meeste gasten hebben weinig tot geen surfervaring, dus je zult zeker niet de enige zijn. Kijk wel even bij het kopje ‘surfcondities’ om te bepalen welke maand het meest geschikt is voor jou.

Op deze pagina vind je informatie over de surfcondities, waar we per niveau de omstandigheden hebben omschreven. Zie ‘surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer’.

De surflessen vinden meestal in de ochtend plaats en ook gaat er vaak ’s middags nog een groep het water in. Het hangt uiteindelijk echter met name af van de surfcondities dus dit is nooit vooraf al met zekerheid te zeggen.

Maaltijden

Zie ‘surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer’ en dan het kopje ‘maaltijden’ voor uitleg over de maaltijden.

Met de meeste dieetwensen en allergieën kan rekening gehouden worden. Na je boeking kun je dit vermelden op het aanmeldformulier. Indien je een allergie hebt die niet veel voorkomt, kan het handig zijn om even contact met ons op te nemen

Praktisch

Ja, wij schatten in van wel. Indien jij op zoek bent naar een week (of langer) vol met gezelligheid, (een beetje of veel) surf en leuke mensen, zit je helemaal goed! Een surfvakantie is voor iedereen en de surf-vibe is gegarandeerd!

Zie ‘praktische informatie’ voor informatie over het inchecken (tijd en aankomst dag). Indien je voor de inchecktijd al aankomt, is het geen probleem je bagage alvast achter te laten en lekker naar het strand te gaan.

Zie ‘surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer’ en dan het kopje ‘vervoer’ voor de verschillende opties.

Nee, de vlucht is niet inbegrepen in de prijs. Kijk bij het kopje ‘vervoer’ voor de dichtstbijzijnde luchthaven en een handige link naar een pagina waar je gemakkelijk en het voordeligst jouw vlucht boekt.

Zie ‘praktische informatie’ voor de algemene pack-list en informatie over deze specifieke accommodatie.

In de fotogalerij die zich onder het kopje ‘Over dit surfkamp’ bevindt, kun je foto’s van alle verschillende typen accommodaties vinden.

Het is aan te raden om hier van tevoren een beslissing over te nemen. Deze surfaccommodatie is erg populair, met name in de zomermaanden en zijn daardoor regelmatig volgeboekt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.