Deze surfvakantie in het kort

Over deze surfreis

Surfkamp / Vlaamstalige begeleiding
Gedeelde kamers in surf hostel
Alle surfniveau's, ook beginners
Ontbijt en diner zijn inclusief
Gemiddelde leeftijd: 15 - 18 jaar (min. 15)
Gemiddeld 45 - 50 gasten per week
Surflessen inclusief
Aankomst op zondag
Eigen vervoer
Oostende / West-Vlaanderen / België. Toon op kaart

Youth Surf Camp Oostende

Je hoeft helemaal niet ver van huis te gaan om een te gekke tijd te hebben want surfen in België was nog nooit zo leuk. In de weken van 26 juli en 02 augustus kun jij in Oostende naar het Youth Surf Camp, speciaal voor jongeren van 15 t/m 18 jaar en heb gegarandeerd de beste zomer ooit. Je wordt 6 dagen helemaal ondergedompeld in het surfen en zult ontdekken wat een surfkamp zo leuk maakt.
In het Surf Hostel in Oostende, op 50 meter van de zee, is alles voor je geregeld. Met mooie kamers met eigen sanitair, veel mogelijkheden tot leuke activiteiten en lekker eten. Deze week biedt jou een leuke mix tussen vakantie, surfen, vrijheid en een gezellige groep.
Wat SurfaWhile leuk vindt:
 • All-in surfweek
 • Surf hostel op 50m. van de zee
 • Vele leuke activteiten
 • Heerlijk eten, de hele week

Over dit Surfkamp

Accommodatie

Het verblijf vindt plaats in het moderne surf hostel waar alles aanwezig is voor een geweldige week van het Youth Surf Camp Oostende

 • Gedeelde kamers: de kamers bieden 3 tot 5 bedden en bij aankomst zal er een indeling worden gemaakt. Het is dus goed mogelijk om met jouw (nieuwe) vriendjes of vriendinnetjes op de kamer te komen liggen. Uiteraard zullen de jongens en de meiden apart van elkaar slapen.

Surfles

Surfen vereist nou eenmaal veel oefening en dat zal er ook zeker van komen in dit Youth Surf Camp. Tijdens de 5 dagen zullen alle jongeren, onder goede begeleiding van ervaren en gecertificeerde surf coaches een aantal keer het water in gaan om te leren surfen. Veiligheid zal te allen tijde voorop staan en plezier en lol komen daar vlak achter. Tevens worden er tal van andere leuke wateractiviteiten georganiseerd gedurende de hele week.

 • In totaal krijgt iedereen 12 uur watersport, waar veel surfen bij zal zitten
 • Uiteraard zal er ook een deel besteed worden aan de theorie van surfen
 • Het surfen zal worden afgewisseld met andere leuke watersporten (Zie activiteiten)

Bij het surfen staat veiligheid altijd op nr. 1, alle instructeurs zullen daar te allen tijde op toezien

Surfcondities

 • Oostende is een van de beste surf spots van België, zeker voor beginnende surfers. Het surf hostel is gelegen op 50 meter van de zee, wel zo fijn. Veiligheid is hier heel goed te waarborgen en de ervaren surf instructeurs zullen erop toezien dat ook de surfers met geen ervaring (zowel qua surfen als zwemmen, al is een diploma wel vereist) veel zullen leren en veel lol gaan hebben.

Activiteiten

 • SUP & zeilen: het is mogelijk om tijdens jouw week ook te leren SUP’en en zeilen. In totaal zul je 3 uur extra in het water doorbrengen met deze geweldige sporten. Deze activiteiten zijn optioneel bij te boeken.
 • Skateboarden: skaten en surfen gaan hand in hand. Oostende beschikt toevalligerwijs over een onwijs mooi skatepark én een mooie boulevard dus pak een van de longboards en vraag een van de instructeurs voor tips zodat jij heerlijk kunt gaan cruisen.
 • Fun & Chill: vervelen hoort er deze week niet bij. Altijd wordt er wel ergens gechilld; op het strand, samen in het centrum van Oostende of in het surf house.
 • Beachvolley: wordt jij, samen met jouw team, kampioen van de week met beachvolleybal? Een hele leuke contest wordt er georganiseerd voor iedereen die dat leuk vindt.
 • Ultimate Trampoline: Oostende heeft een heus Ultimate Trampoline Park. Heb jij na het surfen nog energie over? Ga dan mee naar dit geweldige adventure park voor een middag plezier op de trampolines. Ook zijn hier foampits, baskets en een dodgeball-veld – dit wordt echt gaaf! (Dit is optioneel)

Eten & Drinken

 • Eten: qua eten zul je goed verzorgd worden. Zowel ’s ochtends als ’s avonds zul je van een heerlijk buffet kunnen genieten. De maaltijden zijn divers en gezond en vullen goed, zodat elke dag voldoende energie aanwezig zal zijn. Tijdens de middag kun je óf op het camp mee-eten (na het ontbijt kun je een sandwich maken) of je gaat met jouw vriendjes de lokale eet-tentjes uitproberen. Up to you!
 • Dieetwensen: het surfkamp kan rekening houden met bepaalde dieetwensen. Laat deze van tevoren even weten, of geef ze door aan de begeleiding bij aankomst
 • Kookfaciliteiten: er zijn geen kookfaciliteiten voor de gasten aanwezig.

Faciliteiten

  WiFi (gratis) Gratis parkeren Ontbijt Lunch Diner Tafeltennistafel

Locatie

Deze accommodatie bevindt zich hier:

Praktische informatie

 • Aankomst: aankomst is op zondag vanaf 17:00 uur. Vrijdag eind van de middag is het camp weer klaar.

What to bring?

 • Zonnebrand
 • Zwembroek / Bikini
 • Badlaken & handdoek
 • Leesvoer
 • Warme kleding
 • Wat cash geld kan altijd handig zijn

 

Let op: je ontvangt een volledige pack-list voor aanvang van jouw surfvakantie.

Prijzen & Boeken

Waarom boek je met SurfaWhile?

 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.6
 • Géén boekingskosten
 • Boek veilig en gemakkelijk
 • Gratis eBook t.w.v. € 9,95
 • Duurzaam & verantwoord
 • Lees meer

Prijzen

Hieronder vind je de prijzen van deze surfvakantie. Wil jij overgaan op een boeking? Vul het het formulier hiernaast hieronder in om jouw boeking vast te leggen.

Prijsoverzicht

Onderstaande prijzen betreffen de  prijzen per persoon per week. De tarieven worden bepaald op basis van de aankomstdatum.

Periode in 2020Prijs per persoon
26 jul. - 31 jul. 2020€ 459,-
02 aug. - 07 aug. 2020€ 459,-

Wij vragen een eenmalige bijdrage van € 15,- per boeking ten behoeve van het garantiefonds GGTO. Zie de tab "inbegrepen" hieronder voor een overzicht van het basispakket en eventuele bijkomende opties.

Wat is wel/niet inbegrepen?

InbegrepenNiet inbegrepen
5 nachten verblijf in surf hostelVervoer naar Oostende
3 maaltijden per dag Trampoline Park
12 uur surfles en vrij surfenBorg € 10,- per persoon
Leuke activiteiten door de weekZakgeld (niet verplicht, gangbaar is minimaal € 50,-)
Gebruik faciliteiten surf hostel

Add-ons

Add onPrijs
Trampoline Park€ 15,-
SUP'en & zeilen€ 40,-
Kluisje huren€ 10,-

Vervoer

Vervoer prijs
Eigen vervoer naar Oostende€ 0,-

Leg deze surfvakantie direct vast!

Selecteer het pakket naar jouw keuze

Vergelijkbare surfvakanties

Naar alle surfvakanties >

Experiences

Recensies

Deze bestemming heeft (nog) geen recensies op Google.

Video Experience

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Bekijk de vragen en antwoorden hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Prijzen

De prijs per week, incl. alle extra’s vind je onder het kopje prijzen. Klik op de gele knop Prijzen & Boeken en je komt er direct. De prijs wordt gegeven per persoon.

Onder het kopje met prijzen vind je wat allemaal is inbegrepen in deze surfvakantie.

Indien jullie met minimaal 10 personen komen, kijken we graag samen naar de mogelijkheden, incl. welke accommodatie het beste bij jullie groep past. Waar mogelijk kan een groepskorting gegeven worden.

Via SurfaWhile betaal je altijd dezelfde prijs als wanneer je direct bij onze partners boekt, terwijl wij je een aantal leuke voordelen en extra’s aanbieden. Naast het SurfaWhile eBook, wat je helemaal gratis krijgt bij jouw boeking, helpen wij je met goede, snelle en persoonlijke service om de surfaccommodatie te boeken die het beste bij jou/jullie past. En daar betaal je niets extra’s voor

Voor wie?

Bovenaan de pagina, direct onder het groene kader (Wat SurfaWhile leuk vindt) vind je een samenvatting, met de gem. leeftijden van de gasten. Iets verder naar beneden vind je het kopje ‘Wie boekt deze surfvakantie?’ en daar wordt het klantprofiel nog beter beschreven.

Ja, dat kan goed. Bij deze surfvakantie komen veel mensen die alleen of met z’n 2’en reizen, waardoor de sfeer erg open is en verreweg de meesten op zoek zijn naar contact met anderen.

Surfen

Jazeker! De meeste gasten hebben weinig tot geen surfervaring, dus je zult zeker niet de enige zijn. Kijk wel even bij het kopje ‘surfcondities’ om te bepalen welke maand het meest geschikt is voor jou.

Op deze pagina vind je informatie over de surfcondities, waar we per niveau de omstandigheden hebben omschreven. Zie ‘surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer’.

De surflessen vinden meestal in de ochtend plaats en ook gaat er vaak ’s middags nog een groep het water in. Het hangt uiteindelijk echter met name af van de surfcondities dus dit is nooit vooraf al met zekerheid te zeggen.

Maaltijden

Zie ‘surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer’ en dan het kopje ‘maaltijden’ voor uitleg over de maaltijden.

Met de meeste dieetwensen en allergieën kan rekening gehouden worden. Na je boeking kun je dit vermelden op het aanmeldformulier. Indien je een allergie hebt die niet veel voorkomt, kan het handig zijn om even contact met ons op te nemen

Praktisch

Ja, wij schatten in van wel. Indien jij op zoek bent naar een week (of langer) vol met gezelligheid, (een beetje of veel) surf en leuke mensen, zit je helemaal goed! Een surfvakantie is voor iedereen en de surf-vibe is gegarandeerd!

Zie ‘praktische informatie’ voor informatie over het inchecken (tijd en aankomst dag). Indien je voor de inchecktijd al aankomt, is het geen probleem je bagage alvast achter te laten en lekker naar het strand te gaan.

Zie ‘surfen, activiteiten, maaltijden en vervoer’ en dan het kopje ‘vervoer’ voor de verschillende opties.

Nee, de vlucht is niet inbegrepen in de prijs. Kijk bij het kopje ‘vervoer’ voor de dichtstbijzijnde luchthaven en een handige link naar een pagina waar je gemakkelijk en het voordeligst jouw vlucht boekt.

Zie ‘praktische informatie’ voor de algemene pack-list en informatie over deze specifieke accommodatie.

In de fotogalerij die zich onder het kopje ‘Over dit surfkamp’ bevindt, kun je foto’s van alle verschillende typen accommodaties vinden.

Het is aan te raden om hier van tevoren een beslissing over te nemen. Deze surfaccommodatie is erg populair, met name in de zomermaanden en zijn daardoor regelmatig volgeboekt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.