Waarom kies je voor SurfaWhile?

1
Het beste advies

Team SurfaWhile is op (bijna) alle surfbestemmingen geweest om de sfeer te proeven en de kwaliteit te ervaren. Hierdoor hebben wij een ruime kennis welke we graag met jou delen zodat jij met onze hulp de surfaccommodatie boekt die het beste bij jou past.

2
Dezelfde prijs

Via SurfaWhile betaal je dezelfde prijs voor het surfkamp als wanneer je direct zou boeken, er zijn dus geen extra kosten voor de service of diensten van SurfaWhile. Voor dezelfde prijs krijg je dus gratis het beste advies en service.

3
Snelle service op maat

Bij ons staat klantgerichtheid op nr. 1. Met goede en snelle hulp, per e-mail, Facebook, WhatsApp of telefoon helpen we jou doeltreffend om de beste surfaccommodatie te boeken. Zoek contact met ons zoals jij wilt en wij zullen je zo goed mogelijk helpen. 

4
Veilig boeken

Wij werken samen met het GGTO Garantiefonds, de Europeesche verzekering en IDEAL. De reiziger heeft zekerheid dat de vakantie door zal gaan of dat hij z’n geld terugkrijgt. Tevens kun je een verzekering afsluiten en de betaling verloopt veilig via Internetbankieren.

5
Betaal in euro's

Je hoeft je geen zorgen te maken over vreemde valuta’s. Je maakt het geld in euro’s over op een Nederlands rekeningnummer, wel zo makkelijk!

6
Nederlandse communicatie

Communicatie kan in het Nederlands, Engels, Duits of Spaans. Zo kun jij makkelijk communiceren met ons en zullen er geen misverstanden ontstaan.

Veilig boeken via SurfaWhile

GGTO:

SurfaWhile is aangesloten bij GGTO (nr. 1395), hét garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators. Hiermee bieden wij reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, wanneer SurfaWhile eventueel in financieel onvermogen zou geraken. Dat is wel zo’n veilig gevoel als je bij SurfaWhile een reis boekt. Gegarandeerd op reis dus!

Het Garantiefonds GGTO is opgericht in januari 2012 en biedt inmiddels een garantie aan de klanten van meer dan 200 gespecialiseerde touroperators. Om deze zekerheid mogelijk te maken vragen wij een extra bijdrage van €15,- per boeking. Op deze manier kunnen wij garanderen dat jij veilig op reist gaat.

Meer informatie over GGTO vind je hier.

De Europeesche:

De Europeesche is een gerenommeerde verzekeraar. SurfaWhile is een partner van De Europeesche en reizigers die een reis boeken via SurfaWhile kunnen extra verzekeringen boeken bij De Europeesche. Zo kun je dus extra goed voorbereid op reis gaan zodat je je nergens zorgen om hoeft te maken. Het is mogelijk om verschillende zaken te laten verzekeren, meer informatie hierover vindt u hier

IDEAL:

Via SurfaWhile kun je makkelijk en veilig betalen via IDEAL. Bij elke factuur sturen wij een handige betaallink mee zodat je in een handomdraai de betaling kunt voldoen. Dit is wel zo makkelijk en veilig.