Werken bij SurfaWhile

Marketing stage bij SurfaWhile

Stagiair(e) gezocht per jan. / feb. / mrt. 2020

Ben jij op zoek naar een leerzame stage in de reiswereld? En lijkt het jou leuk om in een snel groeiende travel start-up te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een stagiair om ons team per januari, februari of maart te versterken op ons kantoor in Amsterdam. 

Wij zijn op zoek naar een: Online Marketeer (M/V):

 • Je volgt een commerciële of creatieve studie op MBO, HBO of WO niveau
 • Foutloos Nederlands schrijven is voor jou geen probleem
 • Social Media is niets nieuws
 • Affiniteit met surfen of extreme sports is een pré
 • Je hebt een diepgewortelde passie voor reizen 

Graag komen we met jou in contact indien je dit wel ziet zitten. Stuur jouw sollicitatie naar sophie@surfawhile.com en laat ons weten waarom we jou moeten kiezen. Graag ontvangen we ook je cv, dan hebben wij helemaal een goed beeld van jou. 

Let’s go SurfaWhile!

Get a summer job!

The SurfaWhile Summer Work Experience (momenteel niet beschikbaar)

SurfaWhile werkt samen met een aantal hele gave surfkampen in Frankrijk, Spanje en Portugal. Vanuit verschillende kampen is er vraag naar personeel voor aankomend seizoen en via SurfaWhile kun je jouw interesse laten blijken. Check snel of een van de werkzaamheden jou aanspreekt en stuur ons een berichtje. Wellicht kunnen wij jou de tijd van je leven bezorgen.

Naar wat voor soort personen zijn wij op zoek?

Algemene werkzaamheden

Denk hierbij aan algemene werkzaamheden in het kamp, zoals het verzorgen van de accommodatie, het verwelkomen van de gasten, barwerkzaamheden, vermaak van de gasten etc.

Bij deze rol word je wat ‘vrijer’ ingezet, de werkzaamheden kunnen per dag verschillen. Ook is het aantal uur en het aantal werkdagen verschillend. Dit zul je bespreken met de accommodatie zelf. Om je een idee te geven, dit kan 4-6 uur per dag zijn, 6-7 dagen per week. Het kan ook voorkomen dat je meer of minder werkt.

Kok / keukenhulp

Heb jij ervaring met het werken in de keuken? In veel accommodaties worden er maaltijden aangeboden, een mooie kans voor jou om een keukenteam te komen versterken. De precieze inhoud van de werkzaamheden, alsmede de uren zul je met de accommodatie overleggen.

Surf instructeur

Kan jij goed surfen? Heb je een opleiding gevolgd tot surf instructeur? In dat geval kunnen wij jou wellicht aan het leukste zomerbaantje ter wereld helpen. Wij werken samen met een hoop surfaccommodaties, in zowel Frankrijk, Spanje als Portugal. Indien jij over de juiste skills beschikt kunnen wij jou in contact brengen met accommodaties die wellicht wel interesse hebben om jou tijdens aankomende zomer te verwelkomen in het team.

Yoga instructeur

Heb jij ervaren met het lesgeven van yoga? Steeds meer surf accommodaties gaan yoga aanbieden aan haar gasten, er is dus ook steeds meer vraag naar yoga instructeurs/trices. Indien jij deze ervaring hebt en het leuk lijkt om tijdens de zomer in een surf accommodatie te verblijven kun je ons een emailtje sturen. We brengen je graag in contact met een van onze partners.

Muziek / Band

Muziek staat centraal bij steeds meer surf accommodaties. Het gebeurd regelmatig dat er wekelijks 1-2 optreden(s) plaatsvinden. Gezien er bij meerdere surfaccommodaties regelmatig vraag is naar leuke bandjes en/of muzikanten, is er zelfs een mogelijkheid om een korte tour te doen, langs een aantal surfaccommodaties.

Indien jij/jullie muziek zouden willen maken in een van onze partner-accommodaties, stuur ons dan een email en wie weet kom jij in contact met een (aantal) surfkamp(en). 

Lees snel verder en kom erachter wat we van jou nodig hebben om te solliciteren voor een van deze posities.

Wie, wat waar?

Wie zoeken wij?

 • Je hebt affiniteit met surfen en/of de surfcultuur 
 • Je bent minimaal 4 weken beschikbaar 
 • Je hebt een hands-on mentality
 • Je spreekt goed Engels en staat open voor contact met de gasten
 • Ervaring met fotografie is een pré. Vanuit SurfaWhile zullen we je vragen om foto’s te nemen van surflessen en potentieel van gasten die via SurfaWhile geboekt hebben

Wat krijg jij er voor terug?

 • Je zult verblijven in een fantastische surfaccommodatie met een leuk team
 • Per dag krijg je een aantal maaltijden, al kan dit per accommodatie verschillen
 • In je vrije tijd kun je gaan surfen
 • Ook kun je (soms) met de surflessen meedoen, mocht je nog wat nieuwe skills willen leren
 • Een ervaring die je de rest van je leven met je meeneemt en een uitstekende aanvulling op je cv

* De precieze invulling zul je kortsluiten met de surfaccommodatie zelf. In principe zal er geen salaris  worden uitgekeerd tijdens jouw werkzaamheden in een bepaalde accommodatie.

Interesse?

Indien bovenstaande jou wel wat lijkt, vragen we je onderstaande stappen te volgen. Indien je dit niet doet, zijn wij niet in staat om jouw gegevens door te spelen aan een partner van ons.

Alle informatie die je ons doorstuurt dient in het Engels te zijn en de bestanden dienen in PDF formaat te zijn (de foto mag een normaal foto-bestand zijn).

Graag ontvangen wij (in het Engels) van jou:

 • Je CV – noem dit bestand: ”CV, first + last name.pdf”
 • Jouw motivatiebrief (waar je ook omschrijft wat voor soort functie je leuk zou vinden / goed zou kunnen en waar je het liefste zou gaan werken) – noem dit bestand ”Motivation, First + Last name.pdf”
 • Ook stuur je ons een (goedlijkende) pasfoto – noem dit bestand ”picture, first + last name.jpg” (of een ander type foto-bestand)

* Wij zullen een selectie maken van de profielen die volgens ons het meest interessant zijn voor onze partners. Het is vervolgens aan hun om contact met je op te nemen. Vanuit ons zal er pas communicatie volgen zodra een partner jou heeft uitgekozen om naar de accommodatie te komen.

Let’s go SurfaWhile!