Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten 4.8 /5

Boek een surftrip met een groep

SurfaWhile Groepsreizen

Via SurfaWhile kun je ideaal een groepsreis boeken. Vanwege ons uitgebreide netwerk van partners weten we altijd wat de beste plek is voor jouw groep. Dus mocht je op zoek zijn naar een surfvakantie, inclusief accommodatie en evt. in combinatie met maaltijden en activiteiten, dan helpen wij je graag verder.

Groepsreizen per categorie

Meer informatie over Groepsreizen

Boek jullie groepsreis via SurfaWhile en kom gegarandeerd op de plek terecht die het beste bij jullie groep past. Het grote voordeel van ons is de kennis en contacten die we hebben. Al jarenlang kennen wij tal van surfaccommodaties, zoals surfkampen en surfhuizen op verschillende plekken binnen en buiten Europa. Dus indien jullie een groep hebben die veel wilt surfen of juist een groot aantal personen die het leuk vinden in aanraking te komen met surfen, maar niet per se veel willen surfen, wij hebben een geschikte oplossing.

Via SurfaWhile boek je een groepsaccommodatie die aansluit op de wensen van jullie groep. Dit kan een surfhuis zijn, of bijv. 2 of 3 huizen vlakbij elkaar. Ook zijn er surfkampen, bijv. geschikt voor groepen van 20 personen of juist 200. Alles is mogelijk bij SurfaWhile. Onze jarenlange ervaring en groot netwerk binnen de surfwereld, zorgt ervoor dat we precies in kunnen gaan op jullie wensen. Wij hebben ruime ervaring met het aanbieden van surfreizen voor schoolgroepen, surftrips voor bedrijven, surfvakanties voor studenten- en studieverenigingen en uiteraard de surfreizen voor surf- en watersportverenigingen.

Het is ook mogelijk, voor of na het invullen van ons contactformulier, om alvast een kijkje te nemen bij al onze surfvakanties of surfkampen. Het is echter wel zo dat er tal van (surf-)accommodaties zijn binnen ons netwerk die niet op onze website staan. Dit kunnen bijvoorbeeld groepsaccommodaties zijn, die zich vlakbij een surfstrand bevinden. Op onze website vind je met name surfbestemmingen die geschikt zijn voor individuen, groepjes vrienden en families maar qua geschikte accommodaties voor groepen hebben we dus ook tal van opties.

En indien jij nog vragen hebt of het fijn zou vinden als een van onze surfvakantie-experts met je meedenkt, kun je altijd ons contactformulier met ons opnemen. Voor nu wensen we je alvast heel veel plezier!

Let’s go SurfaWhile!